Translate

Architecture | Marble and Bamboo by A-cero

Het is denk ik alweer tijd om een post te maken over wat fascinerende architectuur. Dan ga je een beetje rond surfen op het web en dan kom je allemaal geweldige huizen, gebouwen, musea's en nog veel meer tegen. Wij zijn ook gek op architectuur maar wie dan eigenlijk niet? Het idee al om het te tekenen op papier is awesome maar het bouwen is het echte werk! Dit keer hebben wij 'marble and bamboo' by a-cero, uit madrid, Spanje. 

lees meer after the break, because you'll love it haha


A-cero uit Spanje heeft onlangs hun nieuwste familie huis ', marble and bamboo' in de noordelijke regio van Madrid gebouwd. Gelegen op een rechthoekig stuk omringd door eiken en pijnbomen, zoals de naam al luidt, is het betonskelet en afschuiving muur structuur bekleed met poreus crèmekleurige tegels met bamboe planken..

Openbare bijeenkomsten worden gehouden op de begane grond en beschikt over een gepolijste wit marmeren vloer en licht gekleurde muren die licht reflecteren in de ruime. Er bevinden zich drie slaapkamers boven met een contrasterende havanna eiken vloer. Er bevind zich ook een garage in de kelder, met een weg die geleidelijk aan naar voren komt van beneden-grade naar de straat-zijde. De achterzijde van de woning is geconcentreerd rond twee horizontale vlakken, waardoor alle programmatische elementen die aangesloten zijn op de achtertuin door middel van een doorlopende muur van glas met uitzicht op het zwembad.

En dan last but not least moeten we ook wel props geven aan de persoon die dit heeft getekend, we hebben een paar foto's bij geplaatst maar op A-cero vind je meer. Checken dus!

vrijdag 3 augustus 2012

Een reactie posten

Les Camarades. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive

Followers

Facebook

Blog Archive