Translate

BOWTIEFUL by Danielle Cathari

Ben jij iemand die van uniek houdt? En ben jij iemand die van finishing touches houdt? Dan moet jij absoluut dit even lezen.

Laat me jullie even voorstellen aan Danielle, 17 jaar en nu al bezig met haar eigen business.
Deze meid maakt unieke bow ties, want ja, je kent die simpele bow ties wel maar die van Danielle zijn uniek. Zij was op het idee gekomen doordat ze vaak in modetijdschriften modellen zag die het droegen. Zelf wou ze er ook een, maar niet een simpele rode of zwarte die iedereen heeft, zij wilde iets unieks. Haar eerste bowtie die ze zelf maakte was een zwart leren bowtie met 4 zilveren studs. Ze maakte er een foto van en plaatste dit op haar blog, natuurlijk kreeg ze veel leuke reacties van bezoekers, vrienden, familie en ga zo maar door, ze kreeg zelfs verzoeken van mensen om er ook een voor hun te maken. Dit gaf haar het idee om meerdere bow ties te maken en te beginnen met haar eigen business.


Danielle vindt dat je een bow tie altijd kan dragen. Bow ties zijn vooral bekend om aan te trekken op een feestje of een bruiloft... maar waarom alleen daar? Deze bow ties zijn zo origineel dat je ze altijd kan dragen, waar je ook bent of wat je ook doet. Voor elke dag een unieke bow tie.
Wat Danielle ook uniek maakt in haar werk, is dat jij als klant kan bepalen hoe jij je bow tie wil hebben. Zo kan jij de stof en versiering bepalen.

Inmiddels is Danielle goed op weg! Zij is bezig om haar eigen website op te starten en deze zal soon helemaal af zijn, ook is zij bezig met het brengen van haar bowties in winkels. Hou haar twitter dan ook in de gaten, want je wil niets missen! Les Camarades heeft natuurlijk ook bow ties bij Danielle besteld en wij raden dan ook aan dat jij het ook zeker moet doen! Danielle, wij zijn trots op je! Keep up the good work en we zullen nog zeker wel meer van je horen!


Ook een bowtie bestellen? Check dit dan

Coming soon: (http://www.bowtieful.nl/)

dinsdag 17 april 2012

Een reactie posten

Les Camarades. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive

Followers

Facebook

Blog Archive