Translate

Hello November, please be good to us


Het is al 2 november, een nieuwe maand en yes october has been good to us, wij ook hopen voor jullie. Maar wat dachten jullie van een speciale, nieuwe artikel, die we dan 1 x per maand zullen posten 'Hello month artikel'. We zullen dan een paar 'throwbacks', good news, awesome stuff die wij hebben gezien of gevonden, new artists, good music and more posten. Iedere keer wat anders, ik heb denk ik al genoeg gezegd toch? let's get to business!Good news The Patta Store is back, en ze zijn te vinden op zeedijk 67. Soon een kijkje nemen? hell yeah!


That's right! Gangnam style, sorry maar ik moest dit met jullie delen. Het is zeker niet te stoppen en het blijft leuk haha!


Een meid with a passion for fashion, jazeker: Micah Mahinay (@wicvh) een stylist, fashion blogger en DJ. Awesome? That's right, op haar instagram kwam ik nog een foto tegen van een bekend persoon, Joey Diamond de geweldige 'youtube zanger'. Het blijkt dus dat ze ook nog familie zijn. It runs in the family I guess? But anyway vergeet haar niet te checken: youtube, tumblr, instagram.

 Nog nooit gehoord van Trap Music? Don't worry, check de video hieronder.Filling Pieces, a must have!


Ben je opzoek naar een toffe jas met wat animal print.. Nou, je hoeft niet meer verder te zoeken hoor! Secluded Clothing l' animalier jackets. Verkrijgbaar bij Acht Amsterdam, Didato store 2 (in de utrechtsestraat 136) en natuurlijk Patta. Maar je moet er wel snel wezen, want voorraad is beperkt!


Je nagels lakken met een mooi kleurtje bijvoorbeeld met rood, groen, geel, paars, noem maar op. Maar wat dacht je nou van wat designs, patroontjes, strepen, aztec inspired, triangles en nog veel meer. Get inspired en probeer het zelf! (Voor de ladies natuurlijk haha!) 'WahNails'Het begint erg koud te worden en dikke truien zijn zeker nodig voor in dit weer, maar ook voor in de winter. Ik kwam laatst op facebook dit leuke sweater tegen van LA sisters (LA SISTERS DIAMOND SWEATER) . Ze hebben nog twee andere sweaters, moet je zeker checken! 'Shop' (Er is nu ook een winactie, bij 1500 vind-ik-leuks zullen ze een sweater verloten)

 
GRUWELIJK!


Dat was het dan weer, see you in december!

vrijdag 2 november 2012

Een reactie posten

Les Camarades. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive

About Me

Followers

Facebook

Blog Archive