Translate

INTRODUCING TO YOU: @FASHIONFLASHNL



De laatste tijd zie je echt veel toffe online magazines, blogs, websites en noem maar op. Van zowel meiden als jongens maar toen ik voor het eerst down was met blogs enzovoort, was FashionFlash de eerste blog die ik best wel vaak bezoekte, haar blog heette vroeger toen Valfashionchick maar na wat veranderingen en lange wachten kwam er eindelijk een officiĆ«le website: ‘www.FashionFlash.nl’.

Maar wie zit er dan achter FashionFlash? Laten wij jullie voorstellen aan Valerie, 19 jaar uit Nederland, zo jong maar toch al zo bekend onder de Nederlandse Fashion blogs (als je het mij zou vragen). En waar houden meiden eigenlijk zo vaak van? Fashion! Juist. Fashionflash is eigenlijk wie zij is, ze houdt je up to date met de laatste nieuwtjes over (web)shops, kleding, schoenen, make-up, sieraden enzovoort.

Maar natuurlijk ook winacties, haar eigen mini clothing shop en haar Instaflash. Haar website bestaat nu al 2 jaar en hoopt nog meerdere jaren verder te gaan, maar met zo’n leuke blog gaat dat zeker wel lukken! Zelf zag ik ook dat Valerie ook een blog prijs had gekregen, dat is ook iets waar ze trots op mag zijn. Natuurlijk zijn jullie nieuwsgierig welke prijs dat is:
Urban Stiletto - Bloggers Contest: 'Jury's Favourite'
En dit heeft zij zeker ook verdiend!

Hoe ziet Valerie haar toekomst samen met fashionflash? Dat is een goede vraag. De meeste willen meer uit hun zelf halen door bijvoorbeeld een styliste, model, fotografer of misschien wel een well known blogger te worden. Iedereen heeft zijn eigen doel, en weet precies wat hij of zij wilt bereiken. Houd haar blog dan ook in de gaten and who knows zal ze dat een keer posten!



Juist ja, keep calm and follow FashionFlash!

Check Fashion flash: www.fashionflash.nl Vind haar blog leuk op facebook: En natuurlijk kan je haar ook volgen op twitter: FashionflashNL

zondag 25 november 2012

Een reactie posten

Les Camarades. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive

About Me

Followers

Facebook

Blog Archive