Translate

Bye November, Hello December, let's talkEn eindelijk zijn we aangekomen bij de maand december, the month we've all been waiting for, the month everyone was talking about, the last month of the year!
Voordat we gaan genieten in December van het witte sneeuw?, kerst, sinterklaas en oud en nieuw, een speciale bedankje aan November die erg goed voor ons heeft gezorgd ook al hadden we van die natte en koude dagen, we moeten dankbaar zijn dat we er nog zijn haha!

Zoals we in de vorige post hadden verteld zouden we alle good stuff in deze post plaatsen, so let's get started!

DJ SoSuperSam heeft samen gewerkt met status magazine om een heerlijke mixtape te maken, en natuurlijk delen wij dit ook met jullie.Er werden dit jaar zoveel webshops geopend of worden nog geopend. Een ding dat we jullie kunnen zeggen is dat we zoveel toffe dingen hebben gezien. Van Carhartt tot LookaLike Kanye West, Odd Future Clothing tot Freshkids, Ghelle tot Bowtieful, Mason Garments tot GeekClothing en we kunnen zo doorgaan. Hierbij zullen we dan die toffe shops met jullie delen.

#1 by Esther Hebly & Friends (klik op de foto om doorgelinkt te worden naar de shop)    

#2  Opent 02-12-2012 Dus stay tuned! by the boys van Raw87 
 (klik op de foto om doorgelinkt te worden naar de shop)

Let's get back to some blogging, want natuurlijk naast bloggen zelf vinden wij het onwijs leuk om ook andere blogs te lezen en dit keer hebben wij twee leuke blogs gevonden en dit keer zijn het guys.. Guys? ja guys, en ze hebben zeker stijl. Apart maar toch fashionable check for yourself

 JAY STRUT (klik op de foto om doorgelinkt te worden naar zijn blog)
ONEOFPOINTS. (klik op de foto om doorgelinkt te worden naar zijn blog)

Sta je dan voor je schoenenrek of schoenenkast één hoop schoenen maar je wilt toch iets anders aan. Dan hebben wij een leuke schoen die zeker niet mag missen in je schoenenkast of rek. Mason Garments. Deze heerlijke schoenen zijn verkijgbaar bij: Stylemixr.nl, Swagfashionstore, Baskéts, Beachim en bij Mason Garments Online Shop zelf.


En dan komen we aan bij de video die ik jullie zo graag wilde laten zien, gewoon wauw!


A fox tale from A Fox Tale on Vimeo.


En op facebook ben ik dit leuke 'televisieprogamma' tegen gekomen ook iets wat jullie moeten checken.

En dan komen we aan bij het einde, nou niet echt het einde want hebben nog één ding voor jullie.
NinetyFour Label | A Best Friends Label, ook iets wat niet mag ontbreken in je kast. Van mutsen tot sweaters. Check it out!
(Klik op de foto om doorgelinkt te worden naar hun site)

Dat was het dan voor Goodbye November, thank you, take care, wees voorzichtig met het afsteken van vuurwerk en we zien jullie in 2013 met Hello January! (En niet te vergeten, Les Camarades Fashion is coming your way, yeah!)

zaterdag 1 december 2012

Een reactie posten

Les Camarades. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive

About Me

Followers

Facebook

Blog Archive