Translate

INTRODUCING TO YOU | @Wolffleet





Na lang wachten is het artikel finally done, Proudly introducing to you Wolffleet, een 4 man’s project dat bestaat uit rapper Radical Cosmos, zanger Manuel Pryce, producer Tobi en fotograaf Cjay Fieldon. Een rapper, zanger, producer en fotograaf? Nee ze houden zich niet alleen bezig met muziek maken, maar ook designen en fotografie.

Wolffleet is een clothing brand die supported wordt door de 3 heren en 1 dame, wat geen merchandise is maar een stand alone merk. Tot nu toe hebben ze maar één designer qua kleding, Henry Stift of ookwel Radical Cosmos. Maar ze willen in de toekomst zich uitbreiden met meer designers. Dan hebben ze nog een eigen fotograaf Cjay Fielden zij volgt de boys op de voet met hun werkzaamheden en zij komt soon met een self portait.

Hun doel achter wolffleet is om grote nederlandse steden op de map te bregen van de internationale hiphop community, want op dit moment zie je niet veel Nederlands Engelstalige rappers de juiste shine krijgen. Doordit blijven er veel talenten underground. Maar met Wolffleet aan hun zijde willen zij de pioniers zijn van de Nederlands Engelstalig hiphop scene. Zo zie je dat je niet alleen maar één ding hoeft te doen die je leuk vindt, maar je kan natuurlijk ook andere dingen doen naast alleen kleding designen.

Dit mogen dan misschien wel samples zijn maar zoals jullie kunnen zien heeft wolffleet van die symbolen en designs op hun kleding met een diepe betekenis. Ook op hun designs zie je veel mountains en wolven. Waarom eigenlijk wolven? Wolven zijn in hun ogen de echte ‘rulers of the wild’ en het verticale symbool laat zien hoe het kunstmatige met het natuurlijke kan voortbestaan. Wat wolffleet probeert uit te beelden is dat zij invloeden had in heel veel culturen door de eeuwen heen, zoals: de Azteken, Maya’s, Sumarians, Kelten, Kruisridders, Romeinen, Egyptenaren en zo kun je nog veel meer eeuwenoude bevolkingsgroepen opnoemen. Wolffleet ziet de kunst, muziek en film wereld als wolven in het wild die jagen om te overleven. Hun slogan verbind zich ook met deze betekenis: ‘Run with the hunted’.

Wat willen de heren en dame verder doen met Wolffleet?
Wolffleet wilt zich graag verdiepen in de street art scene en over verschillende steden over de wereld hun teken plaatsen voor authenticiteit. Maar ook samenwerken met grote kunstenaars en artiesten wanneer ze ‘well known’ zijn en een naam hebben gecreëerd.
Wanneer je een van de gelukkige kan zijn van hun dope Tee’s kunnen zij helaas nog niet zeggen. Maar soon zullen ze met hun website en webshop komen, so don’t worry stay patience. Hou daarom hun facebook en twitter in de gaten voor the latest updates.

We willen wolffleet bedanken voor hun wijze woorden. Er zijn geen grenzen die je niet kunt bereiken. Als je bovenuit iedereen wilt steken moet je keihard werken en veel energie in je werk stoppen. Het is alleen degenen die geloven in hun mogelijkheden, die schitteren wanneer het er toe doet.

FACEBOOK 
TWITTER

vrijdag 21 december 2012

Een reactie posten

Les Camarades. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive

About Me

Followers

Facebook

Blog Archive