Translate

INTRODUCING TO YOU | -M▼RE- by Shay & Zarah

De eerste introducing to you artikel van 2013, en dit moet zeker een goede zijn net als al die andere.
Laten we jullie voorstellen aan Shay Hông Ngọc Phan (18 jaar) en Zarah Essers (19 jaar). Beide komen zij uit Nederland, Zuid-Limburg. Twee dames die houden van kunst, dans, eten en fashion.


Het was al een tijdje een idee geweest voor de dames om een eigen label te beginnen. Voornamelijk komt het ook doordat ze beiden een modeopleiding volgen. Shay doet mode management en Zarah doet styling.

Maar het zijn wel twee aparte dames, hoe kennen zij elkaar dan? Via een beste vriendin van beide dames, en sindsdien zijn ze altijd met z'n drieën.
Fashion is zeker een nummer 1 ding van dames, maar je moet je wel kunnen kleden. De dames van-M▼RE- krijgen voornamelijk complimenten van mensen, en als je die krijgt dan is het natuurlijk fijn om dat te horen. Een reden waarom ze ook een leuk idee vonden om een label te beginnen was ook door al dat feedback en complimenten. Ze dachten niet om zomaar iets te beginnen, nee. Het is iets wat zij zelf zouden aandoen en wat ze ook aan mensen konden verkopen die het aantrekkelijk vinden. Als eigenaar van een label wil je natuurlijk horen van mensen dat zij ook het kledingstuk willen die jij hebt. Een eigen label hebben is ook een van hun dromen, en zij geloven niet alleen maar in 'gewone' dromen. Zoals zij zelf zeggen 'Dreams do come true, just work hard and go for it'.De gedachte achter -M▼RE- volgens hun is dat een kledingstuk is meer dan een product. Het is een deel van een
outfit. Je hebt meer stukken nodig om een geheel te maken. Het is meer dan alleen kleding. Het is je stijl. Het is meer. Het is je levensstijl. Je toont een deel van hoe je bent uit je kleding. Wat jouw smaak, interesses of gevoelens zijn. De O hebben zij veranderd in een driehoek. Zij houden erg veel van piramides en de vorm van een driehoek. Volgens de dames begin je altijd onderaan en moet je er heel veel voor doen om aan de top, dus de punt te komen. Zij verkopen printed en tweedehandse kleding wat van hun was geweest. Waarom verkopen ze eigenlijk hun zelf gedraagde kleding? Nou zij hebben erg veel spullen die zij hebben gekocht en zijn vergeten om terug te brengen, dus die verkopen zij dan. Zij vinden dat zij liever dat iets ervoor terug krijgen en mensen daar echt blij mee zijn dan dat het gewoon in de kast ligt.

Hun idee achter -M▼RE- is niet dat zij hun kleding zelf gaan ontwerpen, dus zelf in elkaar maken en naaien. Zij maken zelf designs op photoshop en illusytayor waar zij beide goed mee zijn. Dit is zeker een pluspunt voor hun om het te combineren. Ze gaan er ook vanuit dat de doelgroep die de leeftijd van ongeveer 14 jaar tot 28 jaar voor mannen en vrouwen is, dit ook erg tof zullen vinden. Dat weten wij zelf ook, omdat wij zijn echt gek op de t-shirts van -M▼RE-. De dames zijn pas een paar weken bezig en ze hebben toch al een groot aantal producten verkocht, iets waar ze erg blij om mogen zijn!
Een label starten zonder connecties is vaak moeilijk, maar de dames maken zich daar niet erg druk om. Connecties hebben ze en ook de kennis en passie ervoor om er echt voor te gaan ontbreekt zeker niet. Fully support hebben ze!Samen hebben de dames heel veel ideeën verzameld en bedacht die nog niet zijn besproken. Maar het is nu echt dat ze allemaal in een keer komen. Zodra zij iets moois hebben gezien dat zij ermee kunnen werken, dan gaat de rest van zelf. Waar het vandaan komt kan je niet zeggen. De inspiratie komt van alle kanten. Alles wat je ziet, doet, hoort en voelt. Onbekende mensen op straat, familie, vrienden of de persoon die naast je in de trein zit. Je kunt get overal vinden. Het zijn allemaal informatie en beelden die je meeneemt wanneer je aan een design begint. Well said girls!


-M▼RE- is bezig met een concept aan het bedenken voor een videoshoot die binnenkort al wordt gefilmd. Verder hebben zij nog fotoshoots samen met hun model, Timo Traas. Hij is een hele toffe jongen. Hij heeft de modellook die zij zochten en willen bij -M▼RE-. Zij wisten beide ook meteen hij gaat het worden en het was ook een vriend van hun. Soon gaan zij  samenwerken met 2 andere labels genaamd V$LMMS en The will of Design. Ook gaan ze samenwerken met een model uit London. Omari Lewis. Hij heeft heel vaak fotoshoots gedaan, heeft gewerkt voor BOY London en ASOS.Afentoe hebben de dames een share en win actie op facebook, hier heb je kans om één t-shirt te winnen van -M▼RE-. Dus wil jij een keer iets winnen van -M▼RE-? houd dan hun facebook in de gaten.

WE ARE MORE. YOU ARE MORE. I AM MORE.

Wij hebben al een te gekke Tee van -M▼RE-. Wil jij ook graag een Tee? check dan hun shop:
Facebook: www.facebook.com/IAMMORE.SHOP

Contact opnemen met -M▼RE-?
E-mail: themore.shop@hotmail.com
Twitter: www.twitter.com/IAMMORESHOP
Tumblr: www.IAMMORESHOP.tumblr.com

zondag 6 januari 2013

Een reactie posten

Les Camarades. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive

About Me

Followers

Facebook

Blog Archive