Translate

@Rambler | 'Wandering Wonders' Fashionshow AFW 13

En eindelijk zijn we terug met een nieuw blogpost. Onze excuses van onze afwezigheid, we hadden het de afgelopen weken erg druk met school. Volgens mij snappen jullie dat wel haha.

Twee maanden geleden op vrijdag '25 januari' waren wij uitgenodigd voor de fashionshow van Rambler.
Zoals er al op hun facebook pagina staat is Rambler: A Street wear brand with designs made by street teens from all over the world. Geinspireerd door verschillende landen zoals: Ghana, Engeland, Nederland en Brazilie.De voorkant van de Rambler winkel

Voor ons was dit de eerste keer dat wij aanwezig mochten zijn bij een fashionshow met modellen, fotografen en geweldige mensen. Een woord voor de show: Magnificent. De hele show werd binnen de shop gehouden, wat eigenlijk ook beter was, want het was namelijk erg koud buiten. Rond 19:00u waren alle gasten vanaf dat tijdstip welkom in de shop. Voor ons was dit de tweede keer in de Rambler shop en er waren al heel veel mensen aanwezig en de winkel zelf is niet erg groot. Gelukkig paste we met z'n allen er nog in.
Na een half uurtje gingen de lichten uit en ging het muziek aan, het begon met een interessante sound. Het was een soort van dreamy & raindrops mix. Maar helaas konden wij die niet shazamen. En ja hoor! Daar liep de eerste mannelijke model en iedereen al kijken, daarop volgte er een vrouwelijke model en al laatst nog twee andere modellen. De kledingstukken zagen er heel leuk uit en props aan de designers, waar ze die inspiratie vandaan hebben gehaald is maar de vraag, zelf zouden wij niet op het idee gekomen zijn.De designers hard aan het werk

Zelf hebben wij één paar foto's genomen van de show, het was donker en we stonden best wel achter en konden niet alles vastleggen maar ben je wel nieuwsgierig naar de foto's dan kan je die checken op de Les Camarades instagram. Maar niet getreurd want er waren genoeg fotografen aanwezig.
Een daarvan was: Marco van Ammers, die zelf geweldige foto's heeft vastgelegd.


Meer foto's kun je checken via de Rambler site of facebook. Bij deze willen wij Andres (een designer bij rambler) erg bedanken voor de uitnodiging. We zijn sowieso benieuwd naar de zomer fashionshow en wij hopen daar ook aanwezig te kunnen zijn. Nogmaals bedankt we hebben erg genoten - Everyone from Rambler keep up the good work!

zaterdag 9 maart 2013

Een reactie posten

Les Camarades. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive

Followers

Facebook

Blog Archive